Pamje ekskluzive

Shiko fotot 360
Vendi ku jetohet me komoditet
Vendi ku jetohet me komoditet
Të gjitë atyre që pëlqejnë komoditetin dhe hapsirën e mjaftueshe, ju prezantojmë Prime residence, projekt i përfundaur sipas standardeve më të larta evropiane me brendet më të njohura botërore


Cilësi e lartë e ndërtimit me brendet më të njohura
Cilësi e lartë e ndërtimit me brendet më të njohura
Të gjitë atyre që pëlqejnë komoditetin dhe hapsirën e mjaftueshe, ju prezantojmë Prime residence, projekt i përfundaur sipas standardeve më të larta evropiane me brendet më të njohura botërore


Hapsirë e mjaftueshme për të gjithë
Hapsirë e mjaftueshme për të gjithë
Të gjitë atyre që pëlqejnë komoditetin dhe hapsirën e mjaftueshe, ju prezantojmë Prime residence, projekt i përfundaur sipas standardeve më të larta evropiane me brendet më të njohura botërore


Per ne
272

Banesa të nërtuara sipas standardeve më të larta për banim

45

Lokale afariste me të gjithë infrastrukturën përcjellëse për për çdo veprimtari

332

Parkingje nëntokësore që ofrojnë siguri dhe qasje të lehtë në rrugë

75

Është përqindja e gjelbërimit dhe infrastrukturë përcjellëse të kompleksit Prime Residence

Prime Group

Nga galeria

Rreth kompleksit

Koncepti për zhvillimin e projektit Prime Residence, është vazhdimësi e Axis Complex-it i cili është në ndërtim e sipër në kuader të bllokut fqinjë urban C3.

Objektivi i parë në listën e prioriteteve e njëherit edhe i fundit, ka qenë formësimi i një lokacioni urban, të hapur, në të cilin banorët kanë siguri, përmbajtje komplementare të jetës në qendër të qytetit dhe hapësira të sigurta për fëmijë.

Shiko më shumë

Lokacioni

Prime Residence

Design by Tickmedia Creative Studio