Pamje ekskluzive

Shiko fotot 360

Banesa A - 11

Banesa moderne të ndërtuara sipas standardeve më të larta evropiane, me materiale dhe inventar të brendeve më të njohura 

Planimetria

1. Qëndrimi ditor S=20.0 m2
2. Kuzhina S=8.0 m2
3. Dhoma e fjetjes S=10.9 m2
4. Dhoma e fjetjes S=12.5 m2 
5. Koridori S=7.4 m2 
6. Banjo S=4.2 m2 
7. Logja S=3.8 m2 
Total bruto S= 77.7 m2

Mundësitë e blerjes

Ofrojmë mundësi të shkëlqyeshme për blerje të banesave në kompleksin Prime Residence. Për informata dhe detaje:

Na kontaktoni

 

Kliko për ti zmadhuar 

Kliko për ti zmadhuar  

Kliko për ti zmadhuar  

Banesat

Banesa moderne të ndërtuara sipas standardeve më të larta evropiane, me materiale dhe inventar të brendeve më të njohura

Shiko më shumë

Prime Residence

Design by Tickmedia Creative Studio