Pamje ekskluzive

Shiko fotot 360

Banesa B - 11

Banesa moderne të ndërtuara sipas standardeve më të larta evropiane, me materiale dhe inventar të brendeve më të njohura    

Planimetria

1. Qëndrimi ditor S=22.1 m2 
2. Kuzhina S=12.0 m2 
3. Dhoma e fjetjes S=11.6 m2 
4. Dhoma e fjetjes S=11.6 m2
5. Banjo S=4.7 m2
6. Wc S=2.1 m2 
7. Koridori S=6.6 m2 
8. Logja S=4.2 m2
Total bruto S=86.7 m2

Mundësitë e blerjes

Mundësitë e blerjes

Ofrojmë mundësi të shkëlqyeshme për blerje të lokaleve afariste në kompleksin Prime Residence. Për informata dhe detaje:

Na kontaktoni

Kliko për ti zmadhuar   

Kliko për ti zmadhuar   

Kliko për ti zmadhuar   

Banesat

Banesa moderne të ndërtuara sipas standardeve më të larta evropiane, me materiale dhe inventar të brendeve më të njohura

Shiko më shumë

Prime Residence

Design by Tickmedia Creative Studio