Pamje ekskluzive

Shiko fotot 360

Garazha dhe depot

Bodrumi 1 poseton 80 parkingje dhe 65 depo ndërsa bodrumi 2 posedon 78 parkingje dhe 36 depo

Koncepti i parkingjeve

Koncepti i vendparkingjeve dhe depove për nevoja të njësive banesore është zhvilluar me dy nivele nëntokësore.

Përshkrim i shkurtë teknik

 • Hyrjet në garazhë janë të veçanta/kate 
 • Daljet emergjente janë të veçanta/kate 
 • Komunikacioni në garazhë është njëkahor 
 • Hyrjet/Daljet me veturë nga garazha, janë të kontrolluara 
 • 70 % e vendparkimeve kan edhe depo (5-10 m2) 
 • Ndriqimi automatik 
 • Sistem i sprinklerave për fikjen/lokalizimin e zjarrit 
 • Ventilim automatik të bazuar në CO dhe LPG senzor 
 • Sinjalizim vertikal dhe horizontal I komunikacionit dhe rrugëve të evakuimit 
 • Materializimet e elementeve arkitektonike
 • Video monitorim 24h' - si një element integral i sistemit të sigurisë. 
 • Sistemi i mbrojtjes nga zjarri, sipas IFC 2012
 • Etj.

Planimetria e parkingjeve

Kliko për ti zmadhuar 

Banesat

Banesa moderne të ndërtuara sipas standardeve më të larta evropiane, me materiale dhe inventar të brendeve më të njohura

Shiko më shumë

Prime Residence

Design by Tickmedia Creative Studio
Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown:0Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea-php73) in Unknown:0