Pamje ekskluzive

Shiko fotot 360

Ndërtim me standarde të larta

Projekti Prime Residence është punuar duke ju referuar:

Standardeve /rregulloreve teknike të Unionit Evropian - EN, respektivisht IBC (International Building Code)

IFC (International Fire Code) dhe praktikave të mira të arkitekturës dhe ndërtimtarisë. Zgjidhja urbane, duke pasur parasyshë se projekti zhvillohet në një parcellë me sipërfaqe prej 18500 m , është bërë konform proporcioneve të KARTËS SË RE TË ATHINËS -2003 Kujdesë i veçant i është kushtuar stndardeve që i referohen sigurisë së objektit (dizajni i strukturave, përzgjedhjes së materialeve ndërtimore, dhe mbrotjes nga zjarri) .

Standardet e përdorura për materiale i referohen tërë kompleksit C4/2 duke përfshirë edhe rregullimin e oborrit. Parametra teknik të fizikës ndërtimore

A. Fasada e ndërtesës (pjesa solide) është e izoluar me lesh guri me trashësi 100 mm dhe dendësi 80 kg/m3 dhe e mbuluar me pllaka gres mbi nënkonstruksion të aluminiumit Fasadë e ventiluar. Të gjitha materialet jan A1 kategori Jo të ndezshme sipas EN ISO 1182 Rw = 68 dB


B. Dritaret në tërë kompleksin jan pa parapet. Dritaret janë nga profilet PVC, me profil 70 mm - me 3 dihktungje, me xham të jashtëm të laminuar 3.3.1, LOW-E soft coat, Argon  

Parametra vlerësues të këtij
koncepti:

Kompleksi banimor/afarist ka qasje nga 4 anët
Lartësia e objekteve është prej P+8 deri në P+11
Në kompleks mund të qarkullojnë të gjitha mjetet e transportit që nuk kan motor, përveç automjeteve të emergjencës
Mbulimi i parcellës me ndërtim = 25 %

Bulevardi/koncepti bashkëkohor i “qarshisë” është element ndërlidhës i jetës familjare dhe punës (lokacioni i tij është në mes të bllokut C3 -kompleskit afarist/administrativ dhe kompleksit banimor - bllokut C4.
Kemi formësuar disa piaceta - si zgjerime të AXIS bulevardit

Në tërë projektin, kemi aplikuar materiale të cilat hyjnë në kuadër të estetikës antropologjike: gurin, ujin, gjelbrimin e njëkohësisht kemi formësuar edhe një mikroklimë urbane e cila gjat verës do e freskoj ambientin (Uji dhe Gjelbrimi ) dhe gjat dimrit do e mbajë më ngroht (Drujt halor)

Sipërfaqe të gjelbëruara (gjelbrim i ulët, mesëm dhe i lartë) janë 30 %
45% e Sipërfaqes janë bulevardi, shetitoret, piacetat dhe hapsirat rekreative/sportive
Prej 7 blloqeve banesore të fazës së parë të ndërtimit, 2  

Në sektorin e galerisë kemi paraqitur pamje të projektit
Prime Residence

Banesat

Banesa moderne të ndërtuara sipas standardeve më të larta evropiane, me materiale dhe inventar të brendeve më të njohura

Shiko më shumë

Prime Residence

Design by Tickmedia Creative Studio
Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown:0Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea-php73) in Unknown:0