Pamje ekskluzive

Shiko fotot 360

Lokale afariste

Të gjitha lokalet afariste janë pjesë integrale e bulevardit AXIS. Hyrjet janë, në të gjitha raste, pa asnjë shkallë. Të gjitha lokalet kan edhe terasë në bulevard

Lokalet 1-7 e kanë lartësinë 5m => Mundësi eksluzive në dizajnin e enterierit

Lokalet 8-10 e kanë lartësinë 4m dhe janë në dy kate. Lokacioni i tyre është në qendër të kompleksit - AXIS bulevardit.


Siërfaqja e projektuar e lokaleve është nga 50-300(600) m2. Por modulariteti i projektit ofron dizajn adaptiv për kërkesa të blerësit, si për nga sipërfaqja deri te eksluziviteti i enterierit.


Ngrohja është qëndrore Ventilimi është adaptiv/lokale Ftohja është adaptive/lokale 

Kliko mbi për ti zmadhuar 

Planimetria

1. Lokali.Lartesia e katit= 5 m S=106.8 m2
2. Lokali.Lartesia e katit= 5 m S=52.2 m2
3. Lokali.Lartesia e katit= 5 m S=51.3 m2
4. Lokali.Lartesia e katit= 5 m S=112.4 m 2
5. Lokali.Lartesia e katit= 5 m S=76.3 m2
6. Lokali.Lartesia e katit= 5 m S=58.0 m2
7. Lokali.Lartesia e katit= 5 m S=107.3 m2
8. Lokali2 x nivele me lartesi= 4m S=87.7 m2
9. Lokali2xnivele e katit= 4 m S=100.6 m2
10. Lokali 2 x nivele me lartesi= 4m S=71,7 m2
11. Lokali 2 x nivele me lartesi= 4m S=388.5 m2  

Mundësitë e blerjes

Ofrojmë mundësi të shkëlqyeshme për blerje të lokaleve afariste në kompleksin Prime Residence. Për informata dhe detaje:

Na kontaktoni

Kliko mbi për ti zmadhuar  

Kliko mbi për ti zmadhuar  

Banesat

Banesa moderne të ndërtuara sipas standardeve më të larta evropiane, me materiale dhe inventar të brendeve më të njohura

Shiko më shumë

Prime Residence

Design by Tickmedia Creative Studio
Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown:0Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/cpanel/php/sessions/ea-php73) in Unknown:0