Pamje ekskluzive

Shiko fotot 360

Na kontaktoni

Rruga Kosta Novakoviq P.N.
1000 Prishtinë
Kosovë

Telefon:

+377 (0) 45 336 900
+377 (0) 44 179 615
+377 (0) 44 504 059
+377 (0) 44 500 385

Lokacioni

Kontakt forma

Banesat

Banesa moderne të ndërtuara sipas standardeve më të larta evropiane, me materiale dhe inventar të brendeve më të njohura

Shiko më shumë

Prime Residence

Design by Tickmedia Creative Studio